

2024 NCR Spring Sprints Test Day

Sanction # 24-TD-62566

Thursday, April 4, 2024



SUPPLEMENTAL REGULATIONS AND SCHEDULE

Chief Steward	Ken Blackburn
ACS	Kathy McLeod
ACS – Safety	Mike Kaminsky

Group 1 SRF3 FF FV F6	Group 4 FA FC FX FE2 P1 P2	
Group 2 SM	Group 5 B-Spec EP FP HP GTL SMX	
Group 3 AS GT1 GT2 GT3 GTX T1 T2	Group 6 STL STU T3 T4	

TEST DAY ENTRY FEES: \$425.

REGISTRATION: Register online at <u>MotorsportReg.com</u>.

Drivers without internet access may contact Bruce Dover and he will arrange your registration. NCROffice@ncrscca.com, Cell: 919-423-6015

GENERAL RULES: This event is held under SCCA Test Day guidelines as outlined in the General Competition Rules (GCR), the Category Specifications, and as amended for 2024 per "FasTrack", on the Virginia International Raceway, 3.27mi full course.

DRIVER AND CAR ELIGIBILITY: This is a closed Test Day. Only Runoffs-eligible classes and drivers <u>already registered</u> for the subsequent Hoosier Super Tour at VIR, are eligible to participate in this Test Day. Test Day Entry fees are per driver, not per car.

TECH: All test day cars must meet Spring Sprints HST event tech requirements. Please plan time to go through the tech process.

LOAD IN: Wednesday and early Thursday Load-in will be available for Test Day participants only. Regular entries can load in, with assistance, beginning at Noon on Thursday after they have been through SCCA registration. Camping and Electrical passes should be purchased from VIR.

Prep Shops will be contacted to discuss load-in. If you have not been to VIR before or have any questions about the load-in process, please contact Sam Fouse at <u>ncr55treasurer@gmail.com</u>.

PADDOCK/PARKING INFORMATION: Please refer to the <u>Spring Sprints HST Supps</u> for Paddock and parking info. More detailed Paddock information is coming soon <u>here</u>.

CANCELLATION: Test Day Cancellations made prior to 11:59PM on Friday, March 29th may be refunded in full, minus a \$50 processing fee. No refund or credit will be given after that point.

PLEASE NOTE: Actual start times may vary based on forces of nature and on-track incidents. All times are approximate. Stewards will NOT act on MINOR schedule changes. Starting times may be altered with little or no notice. Please pay attention to the PA or FM 89.9.

VIR SPRING SPRINTS TEST DAY SCHEDULE

Sanction # 24-TD-62566

Wednesday, April 3, 2024

12:00 PM – 2:00 PM	Prep-Shop Only Load-In	
2:00 PM – 8:00 PM	Test Day Participants Only Load-In	
12:00 PM – 7:30 PM	Test Day Registration	
3:00 - 8:00 PM	Test Day Only Tech Inspection and Scales	

Thursday, April 4, 2024

7:00 AM – 10:00 AM	Test Day only Registration, Load-In, and Tech Inspections		
8:00 AM - 8:15 AM	Mandatory Drivers' Meeting @ Tech		
All times are approximate	Session Start	Session End	
Drivers Meeting	8:00 AM	8:15 AM	
Group 1 (30 Minute)	8:30 AM	9:00 AM	
Group 2 (30 Minute)	9:00 AM	9:30 AM	
Group 3 (30 Minute)	9:30 AM	10:00 AM	
Group 4 (30 Minute)	10:00 AM	10:30 AM	
Group 5 (30 Minute)	10:30 AM	11:00 AM	
Group 6 (30 Minute)	11:00 AM	11:30 AM	
Group 1 (25 Minute)	11:30 AM	11:55 AM	
Group 2 (25 Minute)	11:55 AM	12:20 PM	
Group 3 (25 Minute)	12:20 PM	12:45 PM	
Lunch	12:45 PM	1:45 PM	
Group 4 (25 Minute)	1:45 PM	2:10 PM	
Group 5 (25 Minute)	2:10 PM	2:35 PM	
Group 6 (25 Minute)	2:35 PM	3:00 PM	
Group 1 (25 Minute)	3:00 PM	3:25 PM	
Group 2 (25 Minute)	3:25 PM	3:50 PM	
Group 3 (25 Minute)	3:50 PM	4:15 PM	
Group 4 (25 Minute)	4:15 PM	4:40 PM	
Group 5 (25 Minute)	4:40 PM	5:05 PM	
Group 6 (25 Minute)	5:05 PM	5:30 PM	