



Hoosier Racing Tire SCCA Super Tour

San Francisco Region May 4-7, 2023 Thunderhill Raceway Park Sanction #

SCHEDULE

Times are cars on course

Group 1	GT1-3, AS, T1, GTX	Group 5	SRF3
Group 2	SM	Group 6	B-Spec, EP, FP, HP, GTL
Group 3	FA, FC, FE2, FX, P1, P2	Group 7	F6, FF, FV
Group 4	STL, STU, T2, T3, T4		

Thursday, May 4, 2023

6:00 PM - 9:30 PM	Registration
6:30 PM - 9:00 PM	Tech Inspection (Express Tech at Registration if you have your helmet with a '23 sticker and your
0.30 FW = 9.00 FW	competition license If you need a 2023 sticker bring your logbook and helmet to Tech.

Friday, May 5, 2023 Hoosier Super Tour Day 1

Triday, May 0, 2020		rioosici ou	oci iodi bay i	
7:00 AM - 1:0	0 PM	Registration		
7:30 AM - 11:3	30 AM	Tech Inspection/Scales		
6:00 PM - 8:30 PM		Late Registration		
8:00 AM	20-mir	nute Qualifying 1, Group 1	12:20 PM	25-minute Race 1, Group 1
8:30 AM	20-mir	nute Qualifying 1, Group 2	1:00 PM	25-minute Race 1, Group 2
9:00 AM	20-mir	nute Qualifying 1, Group 3	1:40 PM	25-minute Race 1, Group 3
9:30 AM	20-mir	nute Qualifying 1, Group 4	2:20 PM	25-minute Race 1, Group 4
10:00 AM	20-minute Qualifying 1, Group 5		3:00 PM	25-minute Race 1, Group 5
10:30 AM	20-minute Qualifying 1, Group 6		3:40 PM	25-minute Race 1, Group 6
11:00 AM	20-minute Qualifying 1, Group 7		4:20 PM	25-minute Race 1, Group 7
11:20 PM	LUNC	H (Time is approximate)	4:50	END

Friday Cinco de Mayo Street Party— Begins approx. 30 minutes after track is cold. Everybody Welcome! Hot food & Beverages provided.

Saturday, May 6, 2023 Hoosier Super Tour Day 2

sum and the second super terms of the second				
7:00 AM – 1:00 PM Registration				
7:30 AM - 11:30 AM Tech Inspection/Scales				
8:00 AM	20-minute Qualifying 2, Group 1 12:05 PM LUNCH (Time is approximate)			
8:30 AM	20-minute Qualifying 2, Group 2	1:05 PM	35-minute or 18 Laps Race 2, Group 2	
9:00 AM	20-minute Qualifying 2, Group 3	1:55 PM	35-minute or 18 Laps Race 2, Group 3	
9:30 AM	20-minute Qualifying 2, Group 4	2:45 PM	35-minute or 18 Laps Race 2, Group 4	
10:00 AM	20-minute Qualifying 2, Group 5	3:35 PM	35-minute or 18 Laps Race 2, Group 5	
10:30 AM	20-minute Qualifying 2, Group 6	4:25 PM	35-minute or 18 Laps Race 2, Group 6	
11:00 AM	20-minute Qualifying 2, Group 7	5:15 PM	35-minute or 18 Laps Race 2, Group 7	
11:30 AM	35-minute or 18 Laps Race 2, Group 1	6:05 PM	END	
Caturday Night Participation Party Pagina approx 20 minutes after track is sold Everyhody Walsomal				

Saturday Night Participation Party – Begins approx. 30 minutes after track is cold. Everybody Welcome! Hot food & Beverages provided.

Sunday, May 7, 2023 WESTERN SHOOTOUT CHAMPIONSHIP

7:00 AM - 1:00 PM		Registration		
7:30 AM – 11:30 AM Tech Inspection/Scales				
8:00 AM				
8:30 AM	20-minute Practice, Group 2		1:00 PM	30-minute Race 3, Group 2
9:00 AM	20-minute Practice, Group 3		1:45 PM	30-minute Race 3, Group 3
9:30 AM	20-minute Practice, Group 4		2:15 PM	30-minute Race 3, Group 4
10:00 AM	20-minute Practice, Group 5		3:00 PM	30-minute Race 3, Group 5
10:30 AM	20-minute Practice, Group 6		3:45 PM	30-minute Race 3, Group 6
11:00 AM	20-minute Practice, Group 7		4:30 PM	30-minute Race 3, Group 7
11:30 AM	30-minute Race 3, Group 1 5:15 PM END			
Thanks for Racing with us. Travel Safe!				









