

Hoosier Racing Tire SCCA Super Tour

SCCA Atlanta Region
March 11-13, 2022
Michelin Raceway Road Atlanta
Sanction #22-ST-xxxxx



EVENT SCHEDULE

Group 1	SRF3	Group 5	B-Spec, EP, FP, HP, GTL
Group 2	F5, FF, FV	Group 6	FA, P1, P2, FC, FE2, FX
Group 3	GT1, GT2, GT3, AS, T1, GTX, PX	Group 7	STL, STU, T2, T3, T4
Group 4	SM		

Wednesday, March 9, 2022

4:00 PM - 7:00 PM Registration & Express Tech (located at Registration).

Thursday, March 10, 2022

	
7:00 AM - 11:30 AM	Registration
1:30 PM - 8:30 PM	Registration
10:00 AM - 9:00 PM	Tech Inspection

Friday, March 11, 2022

. maay, maron 11, 2022				
7:00 AM – 2:00 PM		Registration		
7:30 AM - 5:00 PM		Tech Inspection (Scale hours posted at Tech)		
Each Group Impound All followi		ng 25-minute Quali	fying for Drivers Meeting	
8:05 AM	20-mir	20-minute Practice, Group 1		25-minute Qualifying, Group 1
8:35 AM	20-mir	20-minute Practice, Group 2		25-minute Qualifying, Group 2
9:05 AM	20-mir	20-minute Practice, Group 3		25-minute Qualifying, Group 3
9:35 AM	20-mir	20-minute Practice, Group 4		25-minute Qualifying, Group 4
10:05 AM	20-minute Practice, Group 5		3:00 PM	25-minute Qualifying, Group 5
10:35 AM	20-mir	20-minute Practice, Group 6		25-minute Qualifying, Group 6
11:05 AM	20-minute Practice, Group 7		4:10 PM	25-minute Qualifying, Group 7
11:30 AM	30 AM LUNCH / Track Tour			
Friday Hospitality Party at Paddock Grill -Begins approx. 30 minutes after track is cold. Everybody Welcome!				

Saturday, March 12, 2022

Outurday, march 12, 2022				
7:00 AM - 1:00 PM		Registration		
7:30 AM - 5:00 PM		Tech Inspection (Scale hours	posted at Tech)	
8:05 AM	.M 15-minute Qualifying, Group 1		11:35 AM	25-minute Race, Group 2
8:30 AM	15-minute Qualifying, Group 2		12:10 PM	LUNCH / Track Tour
8:55 AM	15-minute Qualifying, Group 3		1:20 PM	25-minute Race, Group 3
9:20 AM	15-minute Qualifying, Group 4		1:55 PM	25-minute Race, Group 4
9:45 AM	15-minute Qualifying, Group 5		2:30 PM	25-minute Race, Group 5
10:10 AM	15-minute Qualifying, Group 6		3:05 PM	25-minute Race, Group 6
10:35 AM	15-minute Qualifying, Group 7		3:40 PM	25-minute Race, Group 7
11:00 AM	25-mir	nute Race, Group 1		
Saturday Night Party at Hospitality Chalet – Begins approx. 30 minutes after track is cold. Everybody Welcome!				

Sunday, March 13, 2022

7:00 AM 11:00 AM		Registration		
7:30 AM – 5:00 PM		Tech Inspection (Scale hours poste	ed at Tech)	
8:05 AM	15-minute Hardship Laps, Out/In		12:10 PM	35-minute Race (19 lap max), Group 3
8:25 AM	35-minute Race (19 lap max), Group 1		1:00 PM	35-minute Race (19 lap max), Group 4
9:15 AM	35-minute Race (19 lap max), Group 2		1:50 PM	35-minute Race (19 lap max), Group 5
10:00 AM	Lunch Quiet Time – No racing engines		2:40 PM	35-minute Race (19 lap max), Group 6
	Shusl	n Sessions	3:30 PM	35-minute Race (19 lap max), Group 7

Thanks for racing with us! Safe Travels!









