

4th of July PIR Majors Event

with Formula Car Challenge

Portland International Raceway - WITH Chicane Friday, July 3 through Sunday, July 5 Test Day Thursday, July 2 - Pro Drive 503 285 4449 -

SCCA Sanction: 15-M-xxxx-S

SCCA Oregon Region Office: 503 224 9469 oregonscca.com



DRAFT 4/15/15

Friday, July 3				Saturday, July 4	Sunday July 5			
Start	Finish	Event	Start	Finish	Event	Start	Finish	Event
7:00 AM	3:00 PM	Registration Open	7:00 AM	3:00 PM	Registration Open	7:30 AM	12:00 PM	Registration Open
7:30 AM	5:00 PM	· .	7:30 AM	5:00 PM		7:30 AM		3
8:30	9:00	30-minute Practice, Group 1 (FCC)	8:30	9:00	30-minute Practice, Group 1 (FCC)	8:30	8:40	Hardship Warm-ups (Out/In)
9:05	9:25	20-minute Qualifying, Group 2	9:10	9:20	10-minute Warm-up (Groups 2 & 3, combined)	8:45	9:25	26-lap Distance Race (40 minutes max), Group 2
9:35	9:55	20-minute Qualifying, Group 2	9:25	9:35	10-minute Warm-up (Group 4)	9:35	10:15	26-lap Distance Race (40 minutes max), Group 3
10:00		20-minute Qualifying, Group 3	9:45	9:55	10-minute Warm-up (Groups 5 & 7, combined)	10:25	11:05	26-lap Distance Race (40 minutes max), Group 4
10:30	10:50	20-minute Qualifying, Group 4 20-minute Qualifying, Group 5	10:00	10:10	10-minute Warm-up (Groups 6 & 8, combined)	11:15	11:55	26-lap Distance Race (40 minutes max), Group 4
		, .						. , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
10:55	11:15	20-minute Qualifying, Group 6	10:20	10:50	30-minute Timed Race (26 laps max), Group 2	12;00	1:00	Lunch and Track Tours (as possible)
11:25	11:45	20-minute Qualifying, Group 7	11:00	11:30	30-minute Timed Race (26 laps max), Group 3	1:00	1:40	26-lap Distance Race (40 minutes max), Group 6
11:50	12:10	20-minute Qualifying, Group 8	11:40	12:00	20-minute Qualifying, Group 1 (FCC)	1:50	2:30	26-lap Distance Race (40 minutes max), Group 7
12:10	1:10	Lunch and Track Tours (as possible)	12:00	1:00	Lunch and Track Tours (as possible)	2:40	3:20	26-lap Distance Race (40 minutes max), Group 8
1:15		20-minute Qualifying, Group 1 (FCC)	1:00	1:30	30-minute Timed Race (26 laps max), Group 4	3:30		
1:40	1:55	15-minute Qualifying, Group 2	1:40	2:10	30-minute Timed Race (26 laps max), Group 5			
2:05	2:20	15-minute Qualifying, Group 3	2:20	2:50	30-minute Timed Race (26 laps max), Group 6	Run Groups		
2:25	2:40	15-minute Qualifying, Group 4	3:00	3:30	30-minute Race, Group 1 (FCC)	1	FCC	
2:50	3:05	15-minute Qualifying, Group 5	3:40	4:10	30-minute Timed Race (26 laps max), Group 7	2	SRF, SRF	3
3:10	3:25	15-minute Qualifying, Group 6	4:20	4:50	30-minute Timed Race (26 laps max), Group 8	3	SM	
3:35	3:50	15-minute Qualifying, Group 7	6:00		End of Season Awards Banquet	4	GT1, GT2,	GT3, AS, T1
3:55	4:10	15-minute Qualifying, Group 8				5	FA, FB, FC	C, FE, FM, P1, P2
4:20	4:50	30-minute Race, Group 1 (FCC)	Trophy	Trophy presentations will be held on Saturday & Sunday			B-Spec, T2	2, T4, STL, STU
5:30	9:30	Track Night in America	Victory	Laps & Fu	Ill Victory Circle Activities Sunday Only	7	FF, F5, FV	
			End of Se	ason Awa	ards Banquet Saturday NiteAll Invited!	8	EP, FP, HI	P. GTL. T3
CA Event C	fficials				at Registration & Driver Services			1 - 1 -
eries Chief Steward RJ Gordy		, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,			Schedule may be modified by Stewards if needed			
hief Steward		Jeff Neiss	*NO* general	SCCA mo	ve in until 6AM Friday July 3.	and may ch		
hairman SOM		Ken Jones			S: Thurs Noon-3:00P for Test Day Participants			
eries Administrator		Ceci Smith			Friday & Saturday 7:00A-3:00P	Please note:	Cars will I	EAVE THE GRID
eries Tech Chief		Chuck Knox	Sunday 7:30A-Noon			at the START times noted		
		2. *ONLY* test day participants may r	nove in from 7 A	\М.				
Test Day R	eservation	s: Contact Pro Drive www.prodrive.net 50	03 285 4449 or 1	866 511 8	R014			

For Test Day Reservations: Contact Pro Drive www.prodrive.net 503.285.4449 or 1.866.511.8014