

The 2020 Spring Sprints @ VIR

Sanction #: 20-ST-8196

-			
Group 1	B-Spec EP FP HP GTL	Group 5	FC FE2 FX
Group 2	SM	Group 6	STL STU T2 T3 T4
Group 3	FF FV F5	Group 7	FA P1 P2
Group 4	AS GT1 GT2 GT3 GTX PX T1	Group 8	SRF3

These groups and schedule are subject to change based on subscription.

ALL SESSION TIMES ARE APPROXIMATE. PLEASE LISTEN FOR PA ANNOUNCEMENTS CONCERNING YOUR GROUP.

Thursday, April 9, 2020				
2:00PM – 9:00 PM	All Participant Registration-Quantum Building			
5:00 PM – 9:00 PM	Tech Inspection/Scales			
Frida	y, April 10, 2020			
7:00 AM – 12:30 PM	All Participant Registration @ Quantum Building			
7:15 AM - 7:30 AM	Additional Worker Registration @ NCR Speed Suite			
7:30 - 8:00 AM	Flag Meeting @ NCR Speed Suite			
7:30:00 AM	Tech Inspection - Scales @ Tech Barn			
Green Course 8:30 AM	20 minute Practice 1, Group 1	1:30 PM	20 minute Qualifying 1, Group 1	
9:00 AM	20 minute Practice 1, Group 2	2:00 PM	20 minute Qualifying 1, Group 2	
9:30 AM	20 minute Practice 1, Group 3	2:30 PM	20 minute Qualifying 1, Group 3	
10:00 AM	20 minute Practice 1, Group 4	3:00 PM	20 minute Qualifying 1, Group 4	
10:30 AM	20 minute Practice 1, Group 5	3:30 PM	20 minute Qualifying 1, Group 5	
11:00 AM	20 minute Practice 1, Group 6	4:00 PM	20 minute Qualifying 1, Group 6	
11:30 AM	20 minute Practice 1, Group 7	4:30 PM	20 minute Qualifying 1, Group 7	
12:00 PM	20 minute Practice 1, Group 8	5:00 PM	20 minute Qualifying 1, Group 8	
12:25 PM	25 PM LUNCH – Charity Drive Arounds			
4:00 PM - 7:00 PM	All Participant Registration @ Quantum Building			

Social at the Pagoda - finger food and beverages. Begins approx. 30 minutes after track is cold. Everyone Welcome!

Saturday, April 11, 2020	Saturday,	April	11,	2020
--------------------------	-----------	-------	-----	------

7:00 AM – 11:30 AM	All Participant Registration @ Quantum Building			
7:15 AM - 7:30 AM	Additional Worker Registration @ NCR Speed Suite			
7:30 - 8:00 AM	Flag Meeting @ NCR Speed Suite			
7:30:00 AM	Tech Inspection - Scales @ Tech Barn			
Green Course 8:30 AM	15 minute Qualifying 2, Group 1	12:50 PM	25 minute Race 1, Group 1	
8:55 AM	15 minute Qualifying 2, Group 2	1:30 PM	25 minute Race 1, Group 2	
9:20 AM	15 minute Qualifying 2, Group 3	2:10 PM	25 minute Race 1, Group 3	
9:45 AM	15 minute Qualifying 2, Group 4	2:50 PM	25 minute Race 1, Group 4	
10:10 AM	15 minute Qualifying 2, Group 5	3:30 PM	25 minute Race 1, Group 5	
10:35 AM	15 minute Qualifying 2, Group 6	4:10 PM	25 minute Race 1, Group 6	
11:00 AM	15 minute Qualifying 2, Group 7	4:50 PM	25 minute Race 1, Group 7	
11:25 AM	15 minute Qualifying 2, Group 8	5:30 PM	25 minute Race 1, Group 8	
11:40 AM	LUNCH – Charity Drive Arounds	-	·	

Party at the Gallery – Hot food & beverages provided. Begins approx. 30 minutes after track is cold. Everyone Welcome!

Sunday, April 12, 2020				
7:00 AM - 12:00 PM	All Participant Registration @ Quantum Building			
7:30 - 8:00 AM	Flag Meeting @ NCR Speed Suite			
7:30:00 AM	Tech Inspection - Scales @ Tech Barn			
Green Course 8:30 AM	Warm-Up Closed Wheel	12:25 PM	LUNCH – Charity Drive Arounds.	
8:50 AM	Warm-Up Open Wheel	1:30 PM	14 laps or 35 minute Race 2, Group 5	
9:15 AM	14 laps or 35 minute Race 2, Group 1	2:20 PM	14 laps or 35 minute Race 2, Group 6	
10:05 AM	14 laps or 35 minute Race 2, Group 2	3:10 PM	14 laps or 35 minute Race 2, Group 7	
10:55 AM	14 laps or 35 minute Race 2, Group 3	4:00 PM	14 laps or 35 minute Race 2, Group 8	
11:45 AM	14 laps or 35 minute Race 2, Group 4			
Please notify registration in person or in writing about all withdrawals before leaving the track.				
Safe Travels!				