

## SCCA U.S. Majors Tour Northeastern Conference – Round 2 with Restricted Regional Washington DC Region SCCA April 29 – May 1, 2016 Summit Point Motorsports Park, WV



## Sanction # 16-M-4049-S / 16-OGR-4386-S

## **EVENT SCHEDULE**

Group 1	F5, FF, FV	Group 5	FA, FB, FC, FE, FM, P1, P2
Group 2	SRF, SRF3	Group 6	SM
Group 3	STL, STU, T2, T3, T4, B-Spec	Group 7	GT1, GT2, GT3, AS, T1
Group 4	EP, FP, HP, GTL, B-Spec	Group 8	SSM (Restricted Regional)

Thursday, April 28, 2016

6:00 PM – 9:00 PM	Registration
6:00 PM - 9:00 PM	Tech Inspection
(line closes at 8:45 pm)	(Express Tech at Registration. Bring your logbook (and your helmet if you need a 2016 sticker.)

Friday, April 29, 2016

riday, April 20, 2010				
7:15 AM		Worker – Flag Meeting at base of the tower		
7:30 AM – 11:30 AM		Registration (Worker registration opens at 7:15 AM)		
7:45 AM		Tech opens		
8:00 AM		Scales open (available to all competitors during all qualifying sessions)		
8:15 AM	20 mir	ute Practice, Group 1	12:45 PM	25 minute Qualifying, Group 1
8:45 AM	20 min	20 minute Practice, Group 2		25 minute Qualifying, Group 2
9:15 AM	20 mir	20 minute Practice, Group 3		25 minute Qualifying, Group 3
9:45 AM	20 mir	20 minute Practice, Group 4		25 minute Qualifying, Group 4
10:15 AM	20 mir	20 minute Practice, Group 5		25 minute Qualifying, Group 5
10:45 AM	20 mir	20 minute Practice, Group 6		25 minute Qualifying, Group 6
11:15 AM	20 mir	20 minute Practice, Group 7		25 minute Qualifying, Group 7
11:40 AM	11:40 AM LUNCH			
Friday Night Dinner at Chez Summit – Begins approx. 30 minutes after track is cold. Everybody Welcome!				

Saturday, April 30, 2016

7:15 AM		Worker – Flag Meeting at base of the tower			
7:30 AM – 11:00 AM		Registration			
7:30 AM – 11:30 AM		Tech Inspection/Scales			
8:00 AM 15 mir		ute Qualifying, Group 1	11:55 PM	LUNCH	
8:25 AM	15 min	ute Qualifying, Group 2	12:55 PM	25 minute Race, Group 2	
8:50 AM	15 min	ute Qualifying, Group 3	1:33 PM	25 minute Race, Group 3	
9:15 AM	15 minute Qualifying, Group 4		2:11 PM	25 minute Race, Group 4	
9:40 AM	15 min	ute Qualifying, Group 5	2:49 PM	25 minute Race, Group 5	
10:05 AM	15 minute Qualifying, Group 6		3:27 PM	25 minute Race, Group 6	
10:30 AM	15 minute Qualifying, Group 7		4:05 PM	25 minute Race, Group 7	
10:55 AM	12 minute Qualifying, Group 8		4:43 PM	12 lap Rest Regional Race, Group 8	
11:20 AM	25 min	ute Race, Group 1			
Friday Night Dinner at Chez Summit – Begins approx. 30 minutes after track is cold. Everybody Welcome!					

Sunday, May 1, 2016

Juliday, May 1, 2010				
8:00 AM – 10:00 AM		Registration (Worker registration	opens at 7:45	AM)
7:45 AM – 11:00 AM		Tech Inspection/Scales		
8:15 AM	Warm-	-Up, Open Wheel/SR	12:15 PM	LUNCH
8:40 AM	Warm-	-Up, Closed Wheel	1:15 PM	25 laps (35 min max) Race, Group 5
9:05 AM	25 lap	s (35 min max) Race, Group 1	2:05 PM	25 laps (35 min max) Race, Group 6
9:55 AM	25 lap	s (35 min max) Race, Group 2	2:55 PM	25 laps (35 min max) Race, Group 7
10:45 AM	25 laps (35 min max) Race, Group 3		3:45 PM	20 lap Rest Regional Race, Group 8
11:35 AM 25 laps (35 min max) Race, Group 4		Thanks for racing with us! Safe Travels!		

This is a time certain schedule. Due to forces beyond our control, start times may be delayed.







